Tuesday, March 16, 2010

KHAZANAH WATAN & YAYASAN SIME DARBY SCHOLARSHIP!

FORM SIX BABES , sebagaimana yang saye dah inform kat korang , kalau ada apa-apa hal atau maklumat untuk kite-kite sume , saye akan update kat belog .

So , this is it ! Saye baru lepas apply Khazanah Watan Scholarship dan Yayasan Sime Darby Scholarship . A bit confusing and complicated . Perlukan sedikit masa dan ruang serta bantuan untuk apply . I did my best . Harap takde kecacatan di mana-mana ruang . Tambah-tambah lagi pada section yang dorang tanya kenapa korang apply scholarship ni? Berpeluh-peluh susun ayat . Takut-takut terguna broken English je . Hope NOT ! But I really need Miss Sim (beloved MUET Teacher) to help me out ! HOHO

Harap korang akan apply gak ! Klik pada image di bawah untuk terus ke laman sesawang rasmi Khazanah dan Sime Darby okay ! All the best !



p.s : I missed you guyz so much .

2 comments:

bellar0ssa said...

GUDLUCK!! =D

Nurika Jianie said...

thanks a lot sis bellarOssa! <3