Thursday, April 15, 2010

Semakan Status Kelayakan menduduki MEdSI dan MUnsyI . SESAK SESAK !

Celik mata je pagi tadi , terus tangan gatai nak pegi cek sama ada I layak ke tak duduki Ujian MEdSI dan MUnsyI tu . Oh tapi malangnyerrr... dari awal pagi membawak ke tengahari , tak berjaya gak semak .



Baru perasan pukul 12.00 baru dibolehkan cek-mengecek ni haa . Ok dah pukul 12.00 dah ni . Tapi apa pun tak dapat . Page asyik-asyik gagal loading je . Sesak-sesak ! I mane boleh berlama-lama lagi mengadap pc ni haa . Last-last dengan kekecewaan tetap gagahkan diri gak pegi sekolah .



Sempat SMS my brader mintak tolong dia semakkan . Tapi tak boleh jugak . Masih sesak lagi .


Habes keje , sampai rumah , masuk bilik , masih dalam mode kekecewaan lagi . Tenung pc . Renung kibod . Rase nak gigit-gigit je mereka ! Wuarggggghhhhh ! Tensi-tensi *wah macam entry berbaur emo jeh kan . no gud ! huhuh



Lepas Maghrib cuba lagi . Gagal lagi . Macam dah nak putus harapan je da . Badan letih . Bukan sebab mengajar je hari ni . Siap melatih budak-budak Pengakap berkawad lagi sebelum balik tadi . Mana tak penat awak . Nasib budak-budak tu sume mendengar kata . I pun mengajar dorang happy je tadi .



Semangat melatih orang kawad ni lain macam sikit . Sampaikan bila I masuk kelas sebelum nak berkawad tadi , nak suruh budak-budak "Banguunnn...." tersebut "Barisss....." aiseh, termalu sekejap . Naseb baik budak-budak tu tak perasan . Patut ler dorang buat selambe dek je ! HAHAHA . Tetibe terasa diri ini patut join je Persatuan Salah Cakap kat Fesbuk tu hah . adehhh .



Ok berbalik kepada status semakan MEdSI dan MUnsyI tu hah . Tepat pada jam berapa ntah , akhirnya berjaya gak I semak kelayakan sama ada I boleh duduki Ujian tu ke tak . Alhamdulillah , berjayaaaaaaa ! Amin.... Syukur yang tak terhingga ke hadratNya. Kat status fesbuk kawan-kawan pun sume dah heboh cakap pasal ni . YIHAAA~ Dorang pun berjaya gak ! Dapat la ketemu kat pusat ujian tu nanti yer ? Ape pun , Tahniah semua !




pelangihidupnurika.blogspot.com
Klik pada gambar untuk ZOOM~



p.s : Sesak Sesak !!
Formspring jugak telah menjadikan napas I ,
sesak-sesak !!
HAHA
sapakah anda wahai Anonymous ? hmm .

16 comments:

dodol sahaja said...

ha3,good luck 4 ya intivie babes.
yang psst tu buat bersabar2 yer..

Nurika Jianie said...

dodol | wee~ thanks a lot dear !
pssstttt , okie dokie ! :DDD

Kepala Bergetar said...

yeah wee.. hehe tahniah NJ.. KB tggu 24hb ni lak ;-) again, all de best ek

psst KB tak nk wish gud luck, usaha pastu duk exam dulu baru tgk luck ;-)

dodol sahaja said...

no sweat.
TC ya self k babe.
ingat jatuh bangun seseorang.
Allah talla yang tentukan.
wee

bellar0ssa said...

huhuhu tahniah syg...

p/s: offkan word verification better adik.

Sesayang_Andox said...

semoga berjaya si pelangi pink :)

WAWA said...

good luck..

dodol sahaja said...

((=
like i see in ya FS.
sipolan tu dah apologize.
so case closed??

Nurika Jianie said...

terima kasih akak chun !

haa , thanks utk info psl tu gak .
siyes ika tak tau yg ika ade enable benda tu . thnx thnx ! <3

Nurika Jianie said...

sesayang andox | ohhh makasihh yaaa ! :D

Nurika Jianie said...

wawa | weee~ makasihhh jugaakkk :D

Nurika Jianie said...

KB | pssttt.. thanks ya (: haa , betul gak tu , pas jwb baru la duk tgk luck cemane kan . ngeeeee~

Nurika Jianie said...

dodol | huhu . i guess so . harap2 cmtu la... (:

dodol sahaja said...

((=

Nurika Jianie said...

^0^

dodol sahaja said...

comel!!